Schäffer

Schäffer har byggt midjestyrda maskiner sedan 1979 och är ett av marknadens ledande varumärken på kompakt-, hjul- och teleskoplastare beträffande kvalité, livslängd och totalekonomi. Arbetsvikterna varierar från från 1,8 ton och upp till 13 ton

Schäffer 2445
Schäffer 24e
Schäffer teleskoplastare

Schäffer 2445 X

Det jämförelsevis låga marktrycket är en annan fördel, särskilt för trädgård och fastighetsarbete

Schäffer 24e X

Maskinens utsida liknar den mycket framgångsrika modellen 2445, en 45 hk maskin med en skopkapaci

Schäffer teleskoplastare X

Schäffers teleskoplastare är bland de mest framgångsrika i sin klass. Fordonen präglar väsentliga

VAL AV SCHÄFFER

Schäffer 2445 är en av de starkaste kompaktlastarna i sin klass. En pall med sten som väger 1,6 t kan med stor säkerhet transporteras med denna lastare, även om det är svår terrängen. Det jämförelsevis låga marktrycket är en annan fördel, särskilt för trädgård och fastighetsarbete. Hytten erbjuder maximal komfort och tack vare de stora rutorna kan föraren alltid ha koll på allt som händer runt omkring samt jobba effektivt. 

Den nya elektriska hjullastaren 24e från Schäffer ger utsläppsfri drift. Avgaser och ljud tillhör nu det förflutna. Detta är en stor fördel i utsläppskänsliga områden som bostadsområden, trädgårdsanläggningar, stadskärnor, kyrkogårdar, växthus och arbeten inomhus.

Maskinens utsida liknar den mycket framgångsrika modellen 2445, en 45 hk maskin med en skopkapacitet på 0,5 m3. Tack vare den extremt låga arbetsvikten från endast 2300 kg kan lastaren enkelt transporteras på flak från en byggplats till en annan. Även vid lastning av lastbilar visar maskinen en imponerande prestanda med en lyfthöjd på 2,50 m.

Batteriet driver två elmotorer som ansvarar för arbetshydrauliken och drivenheten. Kunden kan välja mellan två laddningssystem och två batteripaket. Med standardbatteriet är lastaren väl utrustad för de för en mängd arbetsmoment. Med hjälp av strömbatteriet fördubblas laddarens driftstid. Strömbatteriet kan eftermonteras när som helst.

Schäffer teleskoplastare konstruerades speciellt för de höga kraven på bygg, landskapsplanering, kommunala tjänster och industrier. Arbeta säkert vid höga höjder i ojämn terräng eller i begränsade utrymmen
Schäffers teleskoplastare är bland de mest framgångsrika i sin klass. Fordonen är konstruerade med egenskaper som gör dem unika. Väsentlig uppmärksamhet har ägnats åt smidighet, körkomfort och användarvänlighet. Sammantaget ger detta de bästa förutsättningarna för långa arbetsdagar.

Den gula modell är speciellt framtagen för entreprenad, fastighetsskötsel och kommuner då maskinerna är smidiga och har stor lyftkapacitet. Med den pendlande midjan och stöd på sidor om lyftarmen så blir det en längre livslängd på maskinerna. Teleskoplastaren kombinerar sin stabilitet med hög lyfthöjd och räckvidd. Beroende på modell är den maximala lyfthöjden mellan 3,75 m och 6,10 m.

Kompaktlastare
Motorstyrka 18,5 KW (25 HP) – 55 KW (75 HP) 
Arbetsvikt 1820 Kg - 5100 Kg
Lyftkapacitet 1700 kg - 3300 Kg

Teleskoplastare
Motorstyrka 33 KW (45 HP) – 115 KW (157 HP)
Arbetsvikt 2850 Kg - 13 000 Kg
Lyftkapacitet 1900 KG - 5300 Kg

KONTAKTINFORMATION

Entreprenad:
Vickerkullavägen 2  |  591 45 Motala

TEL VXL: 0141-21 60 00

E-POST: mathias@miljomaskiner.se

HITTA TILL MILJÖMASKINER

© Miljömaskiner Motala AB
Om cookies  
  Integritetspolicy