Vi har maskiner för inre- & yttre miljövård, park- & markanläggning

Redskapsbärare - Wille

Fler maskiner: www.wille.se

Redskapsbärare - Wille 265

Wille 265 är det bästa alternativet när du behöver en effektiv, behändig och lågbyggd redskapsbärare med redskapfäste fram och bak. Denna nya modell av redskapsbärare erbjuder en stark maskin som är minimum 1200 mm bred, 1990 mm hög och väger 1900 kg. Redskapsbäraren från Wille 265 fungerar bäst på smala gator och gångvägar i staden, på parkhusens bildäck och på tätorternas ömtåliga grönområden. Betydligt mångsidigare arbetshydraulik jämfört med traditionella minitraktor gör det möjligt att använda alla effektkrävande redskap. Redskapsurvalet är stort och de kan fästas fram-, baktill och på motorhuven. Redskapsbäraren har små yttermått, men ändå en rymlig hytt som möjliggör bra sikt och genomtänkt ergonomi. Alla dessa egenskaper garanterar en utmärkt komfort, säkerhet och en miljövänlig redskapsmaskin för rationell användning.

Redskapsbärare - Wille 365

Wille 365 är trots sina små yttre dimensioner en mycket effektiv och smidig redskapsbärare. Tack vare den effektiva lastaren är maskinens användningsområde bredare än hos traditionella minitraktorer. Därför lämpar sig maskinen bra för bl.a. snöröjning och lastarbeten. En smidig och snabb maskin är kostnadseffektiv och produktiv. I förhållande till maskinens viktklass är förarhytten mycket rymlig. Arbetsmiljön är säker och behaglig eftersom förarkomforten och sikten från förarplatsen är bra. Wille 365 är en ytterst förarvänlig maskin. Mätarna är tydliga och de visar all väsentlig information om maskinens funktioner.

Redskapsbärare - Wille 465

Wille 465 går i sina föregångares fotspår – men är ännu bättre.                        Den nya miljövänliga tekniken och de många förbättringar som har gjorts på användbarheten gör den överlägsen såväl i tätorter som på landet. Det lastavkännande hydraulsystemet med en pump med variabelt oljeflöde och proportionell manövrering och den elektroniska kryp- och gaspedalen underlättar avsevärt arbetet med arbetsredskapen. Man har inte behövt kompromissa när det gäller maskinens stabilitet eller det breda utbudet av arbetsredskap. Tack vare den omkonstruerade hytten är sikten så gott som obehindrad i alla riktningar. Med Wille 465 känns inte en lång arbetsdag tung.

Redskapsbärare - Wille 665

Wille 665 är marknadsledande i sin viktklass. Axlarnas stora bärförmåga gör det möjligt att koppla till stora Wille Optim-arbetsredskap såväl fram, bak som ovanför motorhuven. Maskinen är som standard försedd med marknadens mest effektiva arbetshydraulik, två hydraulkretsar varav en lastavkännande variabelpump. Allt som allt genererar motorhydrauliken ett totalflöde på 200 l/min, vilket är ett uppmätt värde i kopplingarna. Detta kommer väl till pass i synnerhet då du använder en snöslunga under krävande förhållanden. Wille är utrustad med ny Kohler KDI 3404 TCR-SCR på 100 kW, som är försedd med underhållsfritt (automatisk rengöring) partikelfilter och uppfyller utsläppskraven enligt Stage 4. Det finns tillräckligt med kraft för såväl tuff transportkörning som snöröjning. Den lägre effekten gör att motorn arbetar mer optimalt, med en förhoppningsvis besparing i bränsleförbrukning. I och med att Wille är låg och smidig kan du köra den utan problem också i trånga utrymmen.  Wille 665 kan beställas som motorredskap klass 1 från fabrik, vilket gör att den får köras i 50 km/h.

Redskapsbärare - Wille 865

Wille 865 är verkligen en mångsysslare bland hjullastarna, i och med att dess Wille Optim-arbetsredskap kan kopplas såväl till baklyften som ovanpå motor huven. Maskinen är som standard försedd med marknadens mest effektiva arbetshydraulik, två hydraulkretsar varav en lastavkännande variabelpump. Totalt genererar motorhydrauliken ett totalflöde på 200 l/min (uppmätt ute i kopplingarna), vilket kommer väl till pass i synnerhet då du använder en snöslunga under krävande förhållanden. Wille är utrustad med ny Kohler KDI 3404 TCR-SCR på 100 kW, som är försedd med underhållsfritt partikelfilter (självrengörande) och fyller utsläppskraven enligt stage 4. Det finns tillräckligt med kraft för såväl tuff transportkörning som snöröjning. Maskinens lyftkraft motsvarar prestandan hos en hjullastare av samma storlek.  I och med att Wille är låg och smidig kan du köra den utan problem också i trånga utrymme. Wille 865 kan beställas som motorredskap klass 1 från fabrik, vilket gör att den får köras i 50 km/h.

KONTAKTINFORMATION

Entreprenad : Ringtrastvägen 2  |  591 37 Motala

Städmaskiner: Finnögatan 12 | 582 78 Linköping

TEL VXL: 013-24 56 57  FAX: 013-14 64 65

VERKSTAD: 013-24 56 57
RESERVDELAR: 013-24 56 57

E-POST: info@miljomaskiner.se

HITTA TILL MILJÖMASKINER I LINKÖPING

© 2014 Miljömaskiner AB  |  All Rights Reserved.