Redskap

GMR, Siringe, Univäg och Ystad maskiner

Stensballe - stabil konstruktion

Stensballe är ett märke som säljs av GMR Maskiner A/S som är ett danskt företag. Stensballe har ett stort utbud på rotorgräsklippare. Det som kännetecknar Stensballe är stabil konstruktion och erfarenhet av kundens önskemål.

Från 115 cm till 400 cm, mekaniska eller hydrauliska!

GMR och deras klippaggregat “Stensballe” har mekaniska eller hydrauliska rotorklippare i olika storlekar, med eller utan fällbara vingar. Samt fästen till mängder av maskiner och färger. De har både sidoutkastande, bakutkastande och mulcheraggregat. Generellt är klipphöjden ställbar mellan 10-110 mm och många har hydraulisk justering av klipphöjden samt hydraulisk “tilt-up” av klippaggregatet. Finns även hydraulisk sidoförskjutning som tillval.

GMR Ogräsborste

Hydrauldrivna och ställbara, vänster/högersida. Kraftigt byggda! 

GMR och deras sopar “Nesbo” har hydrauliska ogräsborstar i olika storlekar, med eller utan hydraulisk tilt av penselsopen. De kan enkelt flyttas från att sopa på vänster sida till höger.  Samt finns mängder av olika fästen och färger.

Siringe vikplogar

Siringe Teknik tillverkar vikplogar, konstgräsplogar, sandspridare, flak och flakspridare och frontsopaggregat och sopmaskiner.

Vi har tillverkat vikplogar och sandspridare i mer än 30 år. Siringe tillverkar vikplogar till dom flesta förekommande maskiner på marknaden. Plogarna har vuxit från 2 m till 3,2 m och även våra sandspridare har blivit större, mycket tack vare en ny compakt modell som går under beteckningen SP 225 – SP 500.

Vikplogar för proffs på vägen

Tillverkningen av snöplogar i Tyresö, söder om Stockholm, startade redan 1957. Då kallades plogen ”Tengvall-plogen” och var även då ett känt namn på marknaden. 

Vår bredd är vår styrka 

Söker du en vikplog – hittar du den hos oss! Vi erbjuder 27 varianter anpassade för traktorer, lastmaskiner, lastbilar och övriga redskapsbärare. 

Med plogbredder från 2 meter upp till 4 meter, anpassade till i stort sett alla kända och förekommande fästen – har vi marknadens bredaste sortiment av vikplogar att välja ur.

Ystad maskiner

Slaghackarna från Spearhead, har ett brett användnings område av skötsel av parker, fotbollsplaner och andra grönytor. Arbetsbredden på Spearheds slaghackor är mellan 1500 mm till 5000 mm.

Redskapsarm från GreenTec

GreenTec HXF är en mångsidig redskapsarm för montering av grensåg, häck- och stolpklippare för enkel och effektiv skötsel av parkområden, längs vägar, cykel- och gångvägar och läplanteringar mm. Denna kan kopplas på lastmaskin och traktor.   GreenTecs HXF 1802 T är en teleskopiskt utskjutbara redskapsarm för gren-/häck- kantklippning samt ogräsbekämpning. 

GreenTec HXF monteras exempelvis på traktorns frontlastare, teleskoplastare eller mindre lastmaskiner och använder olja från bärarens hydraulsystem.

I standardutförande ingår fäste, mekaniska och hydrauliska snabbkopplingar och mängdfördelare. Redskap som kan monteras är grensåg, häckklippare HL, häckklippare RC, kantklippare och ogräsborste. För montage krävs ett dubbelverkande hydrauluttag och fri läckledning direkt till hydraultanken på bäraren. Vid arbete med redskap kan man under drift, genom att aktivera en elektrisk knapp, styra redskapen ut/in samt vinkla redskapet upp/ner.

KONTAKTINFORMATION

Entreprenad:
Vickerkullavägen 2  |  591 45 Motala

TEL VXL: 0141-21 60 00

E-POST: mathias@miljomaskiner.se

HITTA TILL MILJÖMASKINER

© Miljömaskiner Motala AB
Om cookies  
  Integritetspolicy