Elfordon Melex

Miljömaskiner i Linköping satsar på ett brett utbud av moderna, kostnadseffektiva och miljövänliga elfordon lämpade för bostadsföretag, kommuner och andra användare som sätter ekonomi och miljö i främsta rummet. Varför inte en melex elbil som är lätt, liten och smidig eller en ellastbil som är både robust och lättkörd

Melex 3-serie
Melex 252
Melex 340 Facelift
Melex 391 Facelift

Melex 252 X

Många tusen nöjda kunder kör fortfarande dagligen sin lilla Melex 252. Vi kommer att fortsät

Melex 340 Facelift X

Efter nästan 10 år är det dags för en rejäl uppdatering och facelift av succén Melex 3-serie.

Melex 391 Facelift X

Efter nästan 10 år är det dags för en rejäl uppdatering och facelift av succén Melex 3-serie.

VAL AV ELFORDON MELEX

Varje såld elbil är en seger för miljön - likväl som för beställarens ekonomi
Det primära skälet till att våra kunder väljer eldrivna fordon är att de vill skapa en bättre och renare arbetsmiljö. Men tvärtemot vad många kanske tänker sig, så finns det också krassa ekonomiskt incitament i vågskålen.
Så här skriver Nutek och KFB: "Elbilen kräver betydligt mindre service och underhåll än en konventionell bil. Detta beror på att förbränningsmotor, avgassystem, bränslesystem mm. ersatts av elektriska system, som i princip är underhållsfria och kan förväntas hålla under bilens hela livslängd"*.

*Detta stämmer mycket väl med våra erfarenheter. Till skillnad från de flesta bensin- och dieseldrivna fordon är det sällan som något går sönder på en elbil. Lägger man därtill en minimal energikostnad på 1-3 kr per mil (beroende på modell), så behövs det inga speciella miljöhänsyn för att motivera elfordon. Det räcker med att vara lite snål och förståndig. Eller ha liten budget.

KONTAKTINFORMATION

Entreprenad:
Vickerkullavägen 2  |  591 45 Motala

TEL VXL: 0141-21 60 00

E-POST: mathias@miljomaskiner.se

HITTA TILL MILJÖMASKINER

© Miljömaskiner Motala AB
Om cookies  
  Integritetspolicy