Städ

STÄDMASKINER, SERVICE, STÄDTILLBEHÖR & STÄDKEM

Entreprenad

ENTREPRENADMASKINER, OGRÄSBEKÄMPNING & SOPMASKINER 

 

Försäljning och service av marknadsledande produkter för inre-yttre miljövård.

STÄDMASKINER

Teknologi som underlättar arbetsinsatsen! Rätt planering och städmaskin gör lokalvård till något som gynnar din affär. Miljömaskiner erbjuder ett brett sortiment av städmaskiner, allt upp till städrobotar. Idag kräver också golvvård att man tar ett ansvar för människan och miljö. Vi kan städmaskiner och golvvårdsprodukter.

ENTREPRENADMASKINER

Världsmästare i smidiga redskapsmaskiner! Wille är den mest sålda redskapsbäraren på marknaden för underhålls- och markarbeten i tätorter. Den har utformats för alla fyra årstider, i synnerhet för vintern då det är både mer utmanande och dyrare att utföra underhållsarbeten.

OGRÄSBEKÄMPNING

Ogräsbekämpning med varmt vatten! Från små och mångsidiga maskiner till maskiner med den högsta kapaciteten på marknaden: Heatweed® Professional-serien omfattar fordonsmanövrerade maskiner, släpmonterade och handmanövrerade maskiner för alla användningsområden.

SOPMASKINER

Smidiga elevatormaskiner och enklare sopmaskiner med direktinkast drivna av dragfordon typ små traktorer upp till lastbilar. Sopmaskinerna finns både med PTO-drift och hydrauldrift.  Sopbredderna spänner från 1550 mm till 3000 mm. PM 10 – 2,5 godkända. Rostfria vattentankar finns till samtliga modeller.

KONTAKTINFORMATION

Entreprenad:
Ringtrastvägen 2  |  591 37 Motala

Städmaskiner:
Finnögatan 12 | 582 78 Linköping

TEL VXL: 013-24 56 57
FAX: 013-14 64 65
VERKSTAD: 013-24 56 57
RESERVDELAR: 013-24 56 57

E-POST: info@miljomaskiner.se

HITTA TILL MILJÖMASKINER

© Miljömaskiner AB
Om cookies   
Sitemap   Integritetspolicy